Slabeste mancand!

Stiu ca este un subiect destul de mediatizat dar am zis sa dau o mana de ajutor celor care au nevoie sa slabeasca si sa traiasca fara stres, nervi si suparare sau cu gandul ca cei care-i privesc i vor critica dur si se vor rade de ei. Nu este un regim strict sau care sa nu-l poti tine ci din potriva este unul foarte usor.
Dimineata ora 8:00 O cafea fara zahar
ora 10:00 un mar
ora 12:00 un ou fiert tare
ora 14:00 o bucata de carne la gratar cu o felie de paine prajita
ora 16:00 100ml suc de rosi (bulion cu apa)
ora 18:00 un mar
ora 20:00 100g branza fara (paine)

Acest meniu a fost tinut de catre un prieten de al meu care a slabit in 4 zile aproximativ 3kg, insa el nu facea sport ca dieta sa-si faca efectul mai bine.
Eu mai recomand sa se faca exerciti fizice 1h pe zi spre exemplu sa mergi pana la piata sau sa alergi lucru cel mai benefic pentru ca 30 de minute de alergare usoara pot arde intre 250-300 de calori.
O persoana de sex feminin are nevoie de 1200 de calori pe zi iar un barbat de aproximativ 2000 de calori. Este important sa consumati apa de obicei 2-3 l pe zi pentru ca corpul sa poata sa reziste la efort si sa ard mai multe calori, consumati ceaiuri de orice fel 1-2 cani pe zi pentru ca acesta contine antioxidanti care contribuie la procesul de slabire si la intinerirea organismului. Feriti-va de alimente grase sau parjeli incercati sa consumati alimente fierte sau sa beti sucuri naturale fara acid. Se stie ca limonada are efecte benefice asupra slabitului alaturi de sucul de ananas care contine bromelina si serotonina substante pozitive.
Este important sa mancati doar cand va este foame si sa respectati dieta de mai sus.
!!!!Contraindicatii: Consumul de ananas nu este recomandat in caz de ulcer gastric.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Slabeste mancand!"

Publicar un comentario